Arbejdsløfter for at ophæve vindehestevæddeløbsbud som backlash monteringer

Arbejdstagerne skubber for vindehestevæddeløbsindustrien i New South Wales for at blive ryddet frem for at lukke ned.

Oppositionslederen, Luke Foley, sagde, at “overvældende flertal” af folk i branchen havde han har kun gjort det rigtige.

Han sagde, at den tidligere højesterets dommer Michael McHugh, der overvåger den særlige kommission i branchen, havde givet en køreplan med henstillinger.

Premier Mike Baird beslutning for fire dage siden for at forbyde industrien, der var effektiv i juli, var en “elitistisk” beslutning, siger Foley. Greyhound racing er den store leveler.Forbyde det gør ondt i hårdtarbejdende mænd og kvinder | Katrina Hodgkinson Læs mere

“Jeg står for at holde branchen i live,” sagde Foley til ABC Radio på mandag. “Jeg har haft folk i tårer, knuste mennesker, ødelagt folk, der ikke forstår, hvorfor de, der er hundelskere, bliver straffet og hvorfor deres levebrød og deres rekreative tidsfordriv bliver erklæret ulovlige af regeringen.”

Han sagde, at han stod op for 80% til 90% af de mennesker, der kun havde gjort “den rigtige ting”.

Stoppet industrien var et stort problem i bushen. “Folk der elsker deres dyr føler, at de bliver behandlet som kriminelle,” sagde han. “De forventer, at parlamentsmedlemmer vil stå op for deres lokalsamfund.”

Han sagde, at Baird ikke havde taget spørgsmålet til festlokalet, og nogle nationale partimedlemmer, herunder Katrina Hodgkinson, Kevin Humphries og Chris Gulaptis, sagde premierens beslutning havde været et chok. På søndag sagde Foley, at Labour ville overtræde forbudet, hvis det blev valgt i 2019, men på kort sigt ville han søge alliancer med statsborgere for at imødegå afbrydelsen af industri. De nationale vinhoundavlere, ejere og trænerforeningen sagde søndag, at de havde en stor nok krigsbryst til at montere en kampagne, der kunne bringe premieren ned. Greyhound adoption: “De sover 22 timer om dagen, bare som kæmpe, magre katte ‘Læs mere

“Vi har titusindvis af dollars at lægge til denne sag for at bekæmpe det,” sagde foreningens talsmand og Dubbo Greyhound Club-præsident, Shayne Stiff.

Foreningen har hyret den tidligere advokat general i Australien, barrister David Bennett, til at lede sin juridiske kamp.Stig advaret Baird, hans regering ville betale prisen for at lukke branchen.

“Jeg var en del af en fagbevægelse, der bragte en regering og det kan gøre det igen,” fortalte han ABC. NSWs senator Sam Dastyari har meddelt, at han vil flytte for at etablere en føderal senatundersøgelse om forbuddet.

Foley har sagt, at han vil tag spørgsmålet til næste valg.

Rate this post