AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur 0:0

Jeg målløs kamp kunne være en meget interessant skue, når begge hold forsøger at score det vindende mål. Bournemouth hjemme mod Tottenham viste frygtløs præstation og sejren var tættere, når den bedste chance for kampen Lloris med held gik til linjen. Byggeri og Lamela ramt, og fordi sidesten sår Spurs Han fangede Boruc, wickets fans på Dean Court aldrig gjorde.

Den første halvdel tilhører hjem, som glimrende presovali og Tottenham gav ikke plads til hans spil. Allerede i det femte minut Energybet betting ekstra til at fejre, når Wilsherův hjørne i konge og Gibson kom til Daniels. Kirsebær venstre-back, men alene foran Lloris mislykkedes, og franske målmand startede sin bolden på overliggeren. Lyd position og derefter brændes Wilson, hvem sår zblokoval Vertonghen.

Tottenham har længe begunstigede disciplineret undladt at udspille dine modstandere og få mindst tæt på feltet. I åbningen femogtyve minutter af ekstra fyret kun én gang, men meget farligt. Efter Dele Alli sætte to modstandere violin, han lænede sig ind i ballonen Erik Lamela og ramte krydset Borucovy mål.

Spillet begyndte derefter at dreje let, Bournemouth kunne ikke klare at Presov i sådan et stort rum og udgivet Tottenham midtbanen oftere. Skal skinne og Artur Boruc, var Eriksen skudt meget arbejde, og hvis det ikke startede ud på hjørnet, ville passe nøjagtigt over overliggeren. Konklusion halvleg tilhørte allerede men igen hjemmet, som sendte Wilson mindst to farlige centre ind i feltet – men når de fremadrettede Cherries ledes næste og igen det zblokoval opmærksom Vertonghen.

Den anden halvdel startede pænt frisk allerede et par snese sekunder efter ankommer på sættet svingede Dele Alli og strakte Boruc skarpe slag. På chancerne for en svag duel han forsøgte at ophøje primært Lamela, der affyrede over en vinkel og et frispark ind i midten af målet. Han var heldig, at sportwetten Energybet kampen var færdig på alle – ligesom Rose eller Wanyama. Frem for alt tre meget svævende trussel om et rødt kort.

Tottenham var aktive efter skiftende sider, og også fordi de tilsyneladende løb tør for Bournemouth og presink ikke så tiltalende. Ved slutningen af de kirsebær, men stadig lykkedes et relativt stort tryk og sřídající Benik Afobe havde efter store arbejde af Francis til hovedet det vindende mål. Men sendte bolden lige over mål.

read more: sportbet-bonus.com/energybet

Rate this post