A Crystal Palace a Wilfried Zaha új szerződést ajánlotta fel az érdeklődés ellen

Az Elefántcsontpart előremutatója még mindig a legtermékenyebb kampányát élvezte, mivel a Palace visszatért az első hét mérkőzés elvesztéséért, hogy befejezze a 11. helyet, miután Roy Hodgson menedzserként felvett. Zaha kilenc gólt szerzett 29 megjelenésében, mivel augusztusban és márciusban két különálló varázslatra helyezkedtek el, a palotában nem sikerült egyetlen győzelmet rögzíteni a kilenc játékban, amit elfelejtett. p> A 25 éves új ötéves szerződést írt alá tavaly nyáron, mintegy 110 000 fontot, és többször is kijelentette, hogy boldog a fiúk klubjában.Mivel azonban Chelsea, Tottenham és Liverpool az elmúlt hetekben érdekeltek, a Palace megpróbálja Bet365 online fogadási megtisztítani őket azzal, hogy megtisztelte a csillagszereplőjüket egy olyan javított ügyletben, amely azt látná, hogy ő lesz a klub első helyezettje a belga csatár Christian előtt Benteke.

Magától értetődik, hogy a Manchester City korábban is érdeklődést mutatott Zaha iránt, bár a közelmúltban lehűlt, amikor más célokat követnek. A Tottenham vezetője, Mauricio Pochettino, a játékos régóta csodálója, míg a Chelsea érdeklődését bonyolítja Antonio Conte menedzser jövőjével kapcsolatos bizonytalanság.A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp is úgy vélte, hogy figyelemmel kíséri Zahát, de most úgy tűnik, valószínűleg megpróbálja megpróbálni aláírni a francia Nabil Fekir-t a Lyonból. időközben közel állnak az új szerződések aláírásához a Selhurst Parkban csökkentett feltételekkel a képviselőikkel folytatott megbeszélések után.Sako, aki 2015-ben Dél-Londonba költözött a Wolves-ből, januárban törött egy Bet365 fogadási útmutatók bokát, ami fontos szerepet játszott Hodgson oldalán Zaha számára, míg a korábbi francia középpályás Cabaye-t a Ligue 1-hez Marseille-lel való visszatéréssel kapcsolták össze.

Azt is megértették, hogy a palota nem valószínű, hogy érdeklődését fejezi ki Franciaországban a 20 év alatti kapusban, Alb Lafontban, annak ellenére, hogy a múlt szezonban széles körben kipróbálták, mivel Vicente Guaita a Getafe-tól egy ingyenes transzfer.

Rate this post