888sport betting sider med bonus

 

 

888sport betting sider med bonus

VLT Bonus Club 20 €
Fremme gældende fra 1. til 30th november, vil gøre det muligt for loyale spillere af Videolotteries 888sport sjovt at modtage en € 20 bonus at bruge på 888sport Casino spil. For at få dette tilbud, skal du blot sende en elektronisk kopi af indsatsen på 888sport VLT til helpdesk@888sport.com angivelse i den mail CLUB VLT.

888sport Online Bonus uden indbetaling (€ 14)
Åbn en ny konto via dette link med den opdaterede kampagne og modtag 14 € for at prøve alle spilene i denne bookmaker. For at indløse bonusen er det nødvendigt at validere kontoen ved at sende dokumentet til deres e-mail-adresse. En anden bonus uden depositum tilbydes af Snai.
Hvem var 888sport og hvad skete der med det

888sport er udtryk for Cogetech spa. Den Cogetech forhandler er en virksomhed grundlagt i juli 2004, er aktiekapitalen i hvilket kontrolleres af Cogemat SpA, virksomheden, der sidste år havde en omsætning på 67 mio euro, med cirka 400 medarbejdere mellem kontorer i Milano, betting sider med bonus Rom og en kommercielt netværk bestående af 15.000 offentlige virksomheder med mere end 40.000 underholdningsapparater forbundet med salgssteder spredt over hele territoriet.

Selskabet ledes af et team med årtiers erfaring i gaming industrien, at udvikle en moderne teknologi og fruibile.Il websted 888sport aktier ejet af selskabet som nævnt Cogetech spa blev grundlagt i Italien i juli 2004, den opfylder alle de kriterier, som er fastsat i AAMS, hvoraf det er koncession med licensnummer 4011. I 2016 blev det en del af SNAI-koncernen.

888sport agenturer, væddemål på fodbold og meget mere
888sport har et stort netværk af agenturer og legepladser spredt i hele Italien, hvor du vil finde områder, der udelukkende er dedikeret til sportsvæddemål, der leveres med specielle skærme, hvor du kan se live events. Du vil kunne se fodbold i 888sport butikkerne og også et område reserveret til virtuel sport, virtuelle spil, med arrangementer hvert 5. minut.

888sport spil og spil
888sport giver mulighed for at vælge de indsatser på sport populære på nationalt og internationalt plan, der spænder fra fodbold til basketball, fra Tennis Championship, fra F1 til skiløb, fra rugby til cykling væsen har rettighederne for udøvelsen af faste odds væddemål på sportsbegivenheder. Også med hensyn til de typer af væddemål, kan spilleren vælge den klassiske 1X2 til den første eller anden gang med eller uden handicap, at Head to Head, resultaterne af I eller II tid, Ciffertips, Double Chance, under / over , Antepost Vincente og mange andre. På 888sport er der også mulighed for at spille live-væddemål med tidsplanen for arrangementer defineret af AAMS.

Rate this post